Wel meer omzet, maar geen zin of tijd om zelf je marketingactiviteiten uit te voeren?
Dan ben je hier op de juiste plek!

 
Ja, daar wil ik meer over weten
 

COMMUNICATIEBUREAU IN DE HOEKSCHE WAARD

Lastig hè? Om structureel te communiceren met je doelgroep! Je communicatie uitbesteden kan een goede oplossing zijn. Market-in-Mind, communicatiebureau in de Hoeksche Waard, helpt je graag. Wij communiceren voor je. Wij houden je website en de social media bij, schrijven nieuwsbrieven, blogartikelen, etc. Ook zorgen we er voor dat je dat je online gevonden wordt. En we bouwen zelfs een nieuwe website voor je als je dat wilt. Bekijk hier wat we voor je kunnen doen.

 

Market-in-Mind is onze marketingheld!

[drawattention]

Wordpress websites

Nieuwe website nodig? Geen zin of geen tijd om je website up-to-date te houden? Besteed het bouwen en beheren van je website aan Market-in-Mind uit.

Meer informatie

Content marketing

Tekst is belangrijk. Of het nu gaat om de tekst van een website, een folder, een nieuwsbrief of voor social media; je wilt dat de inhoud bij de lezer goed overkomt.

Meer informatie

Zoekmachinemarketing

Zou je wel eens een campagne op Google, Facebook of andere kanalen willen doen, maar waar begin je? Heb je het idee dat je website niet goed gevonden wordt? Market-in-Mind helpt!

Meer informatie

WAAROM COMMUNICATIE UITBESTEDEN?

In de praktijk zien wij veel ondernemers in het MKB worstelen met hun marketing en communicatie. Niet elke onderneming heeft de capaciteit, de kennis of de zin om zelf activiteiten op het gebied van marketing en communicatie uit te voeren. Communiceren kost tijd en voor ondernemers is tijd meestal een schaars goed.

En waarom zou je zelf willen communiceren als er partijen zijn die zich hierin hebben gespecialiseerd? Je communicatie uitbesteden aan een communicatiebureau heeft als voordeel dat je de communicatie inricht als een proces. De pieken en dalen worden er uit gehaald. Door je communicatie uit te besteden aan Market-in-Mind kan je er op vertrouwen dat deze in goede handen zijn. Zodat jij je met een gerust hart kunt concentreren op andere kerntaken.

 

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Ja, ik wil meer weten over mijn communicatie uitbesteden. Neem contact met mij op!

WERKGEBIED

Wij werken veel voor het MKB. Op projectbasis of via een abonnement. Onze klanten zitten in de Hoeksche Waard. Maar ook in Noordwest-Brabant en ten zuiden van Rotterdam. Wel zo gemakkelijk om niet te ver van elkaar te zitten. Want als communicatiebureau komen we regelmatig bij je over de vloer om de de voortgang te bespreken en om nieuwe acties te bedenken. Wij werken zo nauw samen dat je ons zult ervaren als jouw eigen afdeling. Jouw eigen externe afdeling communicatie!

Kom je liever bij ons langs? De koffie staat voor je klaar!

Market-in-Mind

Market-in-Mind