Online marketing, SEO en SEA

Online marketing

De meeste mensen beginnen hun zoektocht op het internet. Niet alleen betekent dit dat je een website nodig hebt. Je hebt een website nodig die vindbaar is! Ook heb je een geweldige website met fantastische content; als je klanten niet op je website komen, is dat toch een gemiste kans.

Met online marketing zorg je dat je goed gevonden wordt op het internet. Dit kan op twee manieren: betaald (SEA) of onbetaald (SEO).

Online marketing via SEA en SEO

Market-in-Mind levert de volgende diensten op het gebied van zoekmachinemarketing:

SEA (Search Engine Advertising)

Door online te adverteren verhoog je jouw naamsbekendheid en geef je jouw websitebezoek een boost. Market-in-Mind helpt je met het opzetten en beheren van onlineĀ  campagnes. Wij richten nieuwe campagnes in en beheren je bestaande campagnes. Uiteraard in goed overleg!

SEO (Search Engine Optimization)

Er zijn heel veel manieren om de vindbaarheid van je website te verbeteren en hierdoor meer verkeer te genereren. Market-in-Mind gebruikt hiervoor geen illegale technieken. Wel zorgen wij ervoor dat je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is ingericht met zoekmachinevriendelijke (en tegelijkertijd aantrekkelijke) teksten.

Monitoren van de resultaten

Natuurlijk houden we ook het effect van de optimalisaties en campagnes bij en sturen bij waar nodig.

Meer weten?

Neem eens contact met ons op.

Inspiratiegesprek

Vraag nu een inspiratiegesprek aan. Dit kost alleen wat tijd. Je krijgt er veel tips voor terug!

AANVRAGEN