wordpress websites

WordPress website bouwen en onderhouden

Toe aan een nieuwe website? Market-in-Mind bouwt graag een nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor je. Websites die wij maken worden gebouwd in WordPress, een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Wij richten de website bovendien zo in dat je content ook eenvoudig zelf kunt bijhouden. 

Voordat we aan een website beginnen komen we bij je langs en bespreken we wat je wensen zijn op het gebied van functionaliteit, vormgeving en inhoud. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we waar we het over hebben. Wij denken dan ook graag met je mee. Wanneer duidelijk is wat de verwachtingen zijn, gaan we aan de slag en we maken een mooie website voor je. Bekijk hier enkele voorbeelden van websites die wij gebouwd hebben.

Webteksten up-to-date houden

Heb je een goede website maar geen zin of geen tijd om de content zelf up-to-date te houden? Misschien heb je moeite om je weg te vinden in het content management systeem (CMS)? Market-in-Mind houdt graag de content op je website up-to-date. Wij hebben ervaring met meerdere content management systemen, zoals WordPress, Joomla, etc. Uiteraard plaatsen wij geen nieuwe informatie op de website zonder overleg. Voor het bijhouden van je website kan je bij ons een abonnement afsluiten. Zo weet je zeker dat je geen omkijken naar de website hebt, maar dat deze wel altijd actueel is.

Meer weten over het bouwen en up-to-date houden van websites?

Wij werken vanuit de Hoeksche Waard. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Inspiratiegesprek

Vraag nu een inspiratiegesprek aan. Dit kost alleen wat tijd. Je krijgt er veel tips voor terug!

AANVRAGEN