Wordpress websites

WordPress website bouwen en onderhouden

Toe aan een nieuwe website? Market-in-Mind bouwt graag een nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor je. Websites die wij maken worden gebouwd in WordPress, een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt maken én onderhouden. Voordat we aan een website beginnen komen we bij je langs en bespreken we wat je wensen zijn op het gebied van functionaliteit, vormgeving en inhoud. Vervolgens gaan we aan de slag en we maken een mooie website voor je. Bekijk hier enkele voorbeelden van websites die wij gebouwd hebben.

Webteksten up-to-date houden

Geen zin of geen tijd om je website up-to-date te houden? Moeite om je weg te vinden in het contentmanagementsysteem (CMS)? Market-in-Mind houdt graag de content op je website up-to-date. Wij hebben ervaring met meerdere contentmanagementsystemen, zoals WordPress, Joomla, etc. Uiteraard plaatsen wij geen nieuwe informatie op de website zonder overleg. Voor het bijhouden van je website kan je bij ons een abonnement afsluiten. Zo weet je zeker dat je geen omkijken naar de website hebt, maar dat deze wel altijd actueel is.

Meer weten over het bouwen en up-to-date houden van websites?

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratiegesprek

Vraag nu een inspiratiegesprek aan. Dit kost je niets, alleen wat tijd. Je krijgt er een hoop ideeën en tips voor terug!